Klinisch geriater, physician assistant, (klinisch)psychiater, revalidatiearts

Ligt uw hart bij de zorg voor mensen met parkinson? Uw specialisme speelt een belangrijke rol in het leven van mensen met parkinson.

Ligt uw hart bij de zorg voor mensen met parkinson? Uw specialisme speelt een belangrijke rol in het leven van mensen met parkinson.

Inhoud

Alle aangesloten ParkinsonNetzorgverleners zijn gedreven om mensen met parkinson de best mogelijke, gespecialiseerde, zorg te bieden, ze te zien als partner en te werken binnen een netwerk en volgens de richtlijn ‘Multidisciplinaire behandeling in de ziekte van Parkinson’.


Bent u er klaar voor om die stap extra te zetten voor mensen die leven met parkinson? Dan heten we u, na het volgen van de basisscholing, graag van harte welkom als deelnemer.


De basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener 2020 bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:

·        Vier online interactieve colleges


De vier interactieve colleges zijn multidisciplinaire online bijeenkomsten, waarin u een introductie krijgt in de ziekte van Parkinson en atypische parkinsonismen.


Programma 2021

Vrijdag 17 september 2021 11.00 – 12.30 Online interactief college

Vrijdag 24 september 2021 11.00 – 12.30 Online interactief college

Vrijdag 1 oktober 2021 11.00 – 12.30 Online interactief college

Vrijdag 8 oktober 2021 11.00 – 12.30 Online interactief college


Afronding

Pas na het live volgen van alle interactieve colleges bent u deelnemer van ParkinsonNet en mag u zich ParkinsonNetzorgverlener noemen.

Studiebelasting

Studiemateriaal

Vier weken voor aanvang van de scholing ontvangt u digitaal alle scholingsinformatie.


Voorbereiding

Voorafgaand aan elk interactief college maakt u voorbereidingsopdrachten. De voorbereidingstijd varieert van 2- 4 uur per college.


Toelatingseisen

U dient Klinisch geriater, physician assistant (klinisch) psychiater of revalidatiearts te zijn en affiniteit te hebben met de ziekte van Parkinson.


Na afronding van de basisscholing krijgt u toegang tot Mijn ParkinsonNet en vragen wij u nogmaals akkoord te geven voor de deelnamevoorwaarden en privacyverklaring. Na akkoord bent u ParkinsonNetzorgverlener en aangesloten bij ParkinsonNet.Locatie

Online
Reinier Postlaan 4
6525GC Nijmegen
Reinier Postlaan 4
6525GC Nijmegen


Contact

Heeft u vragen over deze scholing?