Specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist 2021

Ligt uw hart bij de zorg voor mensen met parkinson? De specialist ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialist spelen een belangrijke rol in het leven van mensen met parkinson.

Ligt uw hart bij de zorg voor mensen met parkinson? De specialist ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialist spelen een belangrijke rol in het leven van mensen met parkinson.

Inhoud

Alle aangesloten ParkinsonNetzorgverleners zijn gedreven om mensen met parkinson de best mogelijke, gespecialiseerde, zorg te bieden, ze te zien als partner en te werken binnen een netwerk en volgens de richtlijn ‘Multidisciplinaire behandeling in de ziekte van Parkinson’.


Bent u er klaar voor om die stap extra te zetten voor mensen die leven met parkinson? Dan heten we u, na het volgen van de basisscholing, graag van harte welkom als deelnemer.


De basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener 2021 bestaat uit de volgende verplichte onderdelen:

·        Vier online interactieve colleges

·        Één praktijkdag

·        ParkinsonNet jaarcongres


Programma 2021

Multidisciplinaire deel - verdeeld over 4 interactieve online sessies - 11.00 - 12.30 uur

Vrijdag 17 september 2021

Vrijdag 24 september 2021

Vrijdag 1 oktober 2021

Vrijdag 8 oktober 2021


Praktijkdag - monodisciplinair - 1 fysieke scholingsdag in NBC Congrescentrum Nieuwegein - 09.00 - 17.00 uur

Vrijdag 5 november 2021


ParkinsonNet congres 2022

Het ParkinsonNet congres is de laatste dag van de Basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener: een multidisciplinaire bijeenkomst bij uitstek. Het congres vindt plaats in het voorjaar van 2022.


Afronding

Pas na het live volgen van alle online colleges en aanwezigheid bij de praktijkdag, bent u deelnemer van ParkinsonNet en mag u zich ParkinsonNetzorgverlener noemen.Studiebelasting

Studiemateriaal

Vier weken voor aanvang van de scholing ontvangt u digitaal alle scholingsinformatie.


Voorbereiding

Voorafgaand aan elk interactief college of praktijkdag maakt u voorbereidingsopdrachten. De voorbereidingstijd varieert van 2- 4 uur per interactief college/praktijkdag. 


Toelatingseisen

Deelnamevoorwaarden en privacyverklaring

Bent u verpleegkundige in opleiding tot specialist? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een scholing bij ParkinsonNet.


Na afronding van de basisscholing krijgt u toegang tot Mijn ParkinsonNet en vragen wij u nogmaals akkoord te geven voor de deelnamevoorwaarden en privacyverklaring. Na akkoord bent u ParkinsonNetzorgverlener en aangesloten bij ParkinsonNet.


Locatie

NBC Congrescentrum Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein


Contact

Heeft u vragen over deze scholing?