Klinisch geriater, physician assistant, (klinisch) psychiater, revalidatiearts

ff

ff

Inhoud

Vanwege de coronacrisis is het op dit moment onduidelijk wanneer deze scholing plaatsvindt. Schrijf u in op de interesselijst en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Deze ééndaagse Basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener is een introductie op de ziekte van Parkinson en atypische parkinsonismen voor alle disciplines. De dag bestaat uit plenaire sessies, waarin gerenommeerde parkinsonexperts vertellen over de klinische verschijnselen bij deze ziektebeelden, de medische- en paramedische behandeling en de cognitieve- en psychosociale aspecten die een rol kunnen spelen. De Parkinson Vereniging verzorgt een presentatie over hun werk en wat zij parkinsonzorgverleners en de patiënten te bieden hebben. Hiernaast vertelt een ervaringsdeskundige, middels een interview, over haar leven met de ziekte van Parkinson.


Algemene leerdoel Basisscholing tot ParkinsonNet zorgverlener

Na afloop van de Basisscholing tot ParkinsonNet zorgverlener bent u geschoold in de laatste ontwikkelingen omtrent de ziekte van Parkinson en de medische en paramedische behandelmogelijkheden.

Studiebelasting

E-learning

Voorafgaand aan de scholingsdag dient u de e-learning te volgen die bestaat uit twee modules. Module één richt zich op de ziekte van Parkinson, module twee richt zich op de medicamenteuze en niet-medicamenteuze behandeling. De e-learning dient te worden voltooid, alvorens u deel mag nemen aan de basisscholing. De studiebelasting hiervoor bedraagt circa 2-4 uur.


Toelatingseisen

U dient Klinisch geriater, physician assistant (klinisch) psychiater of revalidatiearts te zijn en affiniteit te hebben met de ziekte van Parkinson.


Deelnamevoorwaarden en privacyverklaring

Na het succesvol afronden van de basisscholing krijgt u toegang tot Mijn ParkinsonNet en wordt u gevraagd nogmaals akkoord te geven voor de deelnamevoorwaarden en privacyverklaring. Na akkoord bent u ParkinsonNetzorgverlener en aangesloten bij ParkinsonNet.


Locatie

Online
Reinier Postlaan 4
6525GC Nijmegen
Reinier Postlaan 4
6525GC Nijmegen


Contact

Heeft u vragen over deze scholing?